06 Groepsaccommodatie Meekes

De groepsaccommodatie is geschikt voor 8 t/m 16 personen en is voorzien van 8 ruime 2-persoons slaapkamers waarvan 4 slaapkamers op de begane grond ieder met eigen sanitair. Indien gewenst kan er een campingbedje, kinderstoel of kinderbox bijgeplaatst worden. Onze groepsaccommodatie is de locatie voor uw weekendje weg, familieweekend of familiereünie. De boerderij is voorzien van WiFi.

Op de begane grond vindt u …
een leefruimte met open keuken waar gezamenlijk gegeten kan worden. De keuken is onder andere voorzien van 2 koelkasten, een vaatwasser, magnetron en oven. De lange eettafel zorgt ervoor dat u er comfortabel met 16 personen kunt eten. Voor mensen die even rust willen, is er een opkamer die vanaf de woonkamer bereikbaar is. De opkamer is voorzien van een bank en een aantal clubs.

4 sfeervolle slaapkamers ieder voorzien van eigen sanitair met wastafel, douche en toilet. Alle slaapkamers zijn zeer ruim opgezet waardoor het mogelijk is om er een kinderbedje bij te plaatsen.

Op de bovenverdieping vindt u…
4 slaapkamers voorzien van een eigen wastafel en spiegel. Twee douches, twee aparte toiletten en een grote verblijfsruimte. Een ruimte waar u zich even rustig kunt terugtrekken. Ook een ruimte waar de kinderen ongestoord kunnen spelen! Deze verblijfsruimte is voorzien van meerdere banken, een televisie en een kleine keuken met koelkast.

Luxe bubbeldbad en sauna...
Genieten doet u in het heerlijke bubbelbad of de sauna. Kom tijdens uw vakantie geheel tot rust en maak gebruik van het bubbelbad of de sauna.

Voor de kinderen...
zijn er verschillende spelletjes,  sjoelbak, trampoline, voetbaltafel en skelter aanwezig. Desgewenst kan de tafeltennistafel uitgeklapt worden.

De tuin...
De vakantieboerderij heeft een eigen tuin waar u heerlijk kunt vertoeven. De kinderen kunnen rondom de boerderij spelen waarbij u heerlijk kunt zitten op het aanwezige tuinmeubilair. Geniet ’s avonds van de zonsondergang bij een knetterende vuurkorf. Hout hiervoor is aanwezig. Op 400m afstand van de boerderij is een bospad met kikkerpool waar vrij gewandeld of gefietst kan worden.

Onze groepsaccommodatie beschikt over:

 • Ruime leefruimte waar u met z'n allen kunt vertoeven.

 • Keuken voorzien van 2 koelkasten, een vaatwasser, magnetron en oven.
 • WiFi
 • Totaal 8 slaapkamers ieder voorzien van twee 1-persoons bedden.
 • 4 slaapkamers op de begane grond ieder met eigen douche, toilet en wastafel.

 • 4 slaapkamers ieder met eigen wastafel en spiegel op de bovenverdieping.

 • Sauna, bubbelbad, 2 douches en 2 toiletten op de bovenverdieping.
 • Opkamer voorzien van bank en een aantal clubs.
 • Verblijfsruimte voorzien van meerdere banken, televisie en keuken met koelkast.
 • Uw eigen tuin met tuinmeubilair.
 • Prachtig nabijgelegen bospad met kikkerpoel.
 • Speelruimte en speelgoed voor de kinderen.

 

 

09 Groepsaccommodatie Meekes

 

07 Groepsaccommodatie Meekes

 

21 Groepsaccommodatie Meekes

 

22 Groepsaccommodatie Meekes

 

27 Groepsaccommodatie Meekes

Ga naar boven